Davallada forta de les temperatures però sense pluja els dos dies que resten de falles

0
539
Mapa de l'oratge que farà demà dilluns

Canvi radical en l’oratge. L’arribada d’un front nuvolós molt debilitat i desgastat esta pròxima nit, farà que demà el cel presente pas de núvols que no tindran cap conseqüències. A més, esta línia frontal vindrà acompanyada d’una massa d’aire fred d’origen polar que ens recordarà que l’hivern encara no ha dit la seua última paraula.

Per tant, el dia quedarà amb pas de núvols purament decoratius, caiguda extraordinària de les temperatures (entre 13º i 15ºC respecte a hui) i res de precipitacions. Si cau alguna gota serà anecdòtica… ni cas. Respecte al vent, entrarà allevantat i ens deixarà un ambient molt humit que, junt amb l’arribada d’esta massa d’aire fred farà tremolar els termòmetres com hem comentat.

Jovi Esteve