Liliana Fuster ja dirigix el Departament de Salut de la Ribera

0
365
La nova gerent hui al capdavant del seu equip
  • Ha format part de l’equip directiu que s’ha encarregat de gestionar la Ribera en l’últim any, on ha ocupat el càrrec de Directora Mèdica de l’Hospital d’Alzira

 

Liliana Fuster ha estat nomenada nova gerent del Departament de Salut de la Ribera. Ha començat a exercir les seues funcions al capdavant d’este Departament de Salut en el dia d’hui, 15 de març, en substitució d’Isabel González, que es va jubilar ahir.

 

Fuster ha format part de l’equip directiu que s’ha encarregat de gestionar el Departament de Salut de la Ribera des del darrer 1 d’abril, on ha ocupat el càrrec de Directora Mèdica de l’Hospital d’Alzira.

 

Durant l’acte de presentació de la nova gerent als professionals, Fuster ha estat acompanyada per la directora general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat, Carmen López; la directora general de l’Alta Inspecció Sanitària, María Victoria Garrido, i la directora general d’Assistència Sanitària, María Amparo García.

 

Liliana Fuster s’ha mostrat «molt il·lusionada» amb la nova etapa que ara comença i ha agraït als professionals de la Ribera seua implicació en «aconseguir dia a dia la missió que té encomanada el nostre Departament de Salut, que no és altra que la de cuidar, tractar, alleujar i mimar el pacient, col·locant-ho en l’eix de tota la nostra actuació».

 

En este mateix sentit s’han expressat les directores generals de l’Alta Inspecció Sanitària, María Victòria Garrido, i d’Assistència Sanitària, María Amparo García, que han assenyalat que «el suport de la Conselleria de Sanitat a la nova gerent del Departament de Salut és el suport a tots els professionals que hi treballen ací».

 

Per la seua banda, la directora general de Recursos Humans, Carmen López, ha volgut «donar les gràcies a la gestió valenta de l’anterior gerent, Isabel González, que ha sabut posar en valor tot el potencial dels treballadors del Departament de Salut».

 

Una dilatada trajectòria professional

 

Llicenciada en Medicina i especialitzada en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Liliana Fuster compta amb una dilatada experiència assistencial i de gestió.

 

Així, amb anterioritat a la seua arribada a l’Hospital de la Ribera a l’abril de 2018, Fuster ha estat sotsdirectora mèdica de l’Hospital Francesc de Borja de Gandia, on abans ja havia treballat com facultativa especialista de l’Àrea de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, acompliment este que també ha portat a terme en altres centres de la Comunitat Valenciana, com l’Hospital de Dénia, l’Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa i el Departament de Salut València-Hospital General.