IDEA obri el termini d’inscripció per als cursos d’iniciació informàtica

0
216

Aquest dimecres comencen els cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS_SAPS ALZIRA en el qual es treballarà el programari lliure de fulls de càlcul_CALC, així com el curs d’Introducció a Internet. Els cursos són totalment gratuïts i es realitzaran de forma presencial en la sala Multimèdia de les instal•lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres. Aquests nous cursos de formació conten amb la següent programació:
Introducció a Internet. Inici el 13 de març i finalitza el 11 d’abril.
Introducció al correu Thunderbird. Inici el 14 de març al 12 d’abril
Introducció al Writer. Inici 3 de maig al 31 de maig
Introducció a navegadors. Inici el 7 de maig al 25 de maig

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament volem donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”