Naix una associació de joves emprenedors a la Ribera «AJER»

0
672
Directius de la nova associació d'emprenedors de la comarca

Una entitat que treballarà per enfortir el teixit econòmic i crear l’ecosistema emprenedor a la nostra comarca.

 

Recentment es va presentar a l’espai Efecto Cowork d’Alzira, l’Associació de Joves Emprenedors de la Ribera,( AJER), darrere de les sigles de la qual hi han set emprenedors de diferents municipis de la Ribera i sectors amb moltes inquietuds: Álvaro Muñoz, Toni Gómez, Miguel Ferrer, Ambrosio Giner, Vicente Giménez, David Nogués i Marian Martin.

 

Després de més de 2 anys de treball en la creació i desenvolupament de l’associació i els seus serveis, AJER decideix iniciar la seua activitat i obrir les seues portes als nous socis.

 

«AJER pretén defensar els interessos dels emprenedors amb l’objectiu de motivar, orientar, potenciar i canalitzar les iniciatives empresarials, facilitant la promoció de la cultura emprenedora i el desenvolupament econòmic de la nostra comarca».

Pilars fonamentals

Els esforços d’AJER es canalitzaran a través de 4 pilars fonamentals, les activitats de formació, networking, promoció i visibilitat de les empreses, i finalment l’ús d’una borsa de treball:

 

La formació incidirà en l’organització de cursos, conferències i taules redones entre altres, perquè «sabem que la formació són els fonaments de l’èxit de tota empresa».

El networking enllaçarà i posarà en contacte a empresaris i emprenedors de múltiples especialitats i sectors productius, a la vegada que «unim l’experiència dels més veterans amb la frescor i noves formes de fer dels més nous, fent créixer la xarxa de contactes a un ritme exponencial».

Les accions de promoció i publicitat donaran visibilitat a tots els membres de l’associació, i amb la borsa de treball «ajudem a connectar als comerços i empreses de la nostra zona amb el capital humà, que en moltes ocasions tant costa de localitzar».

 

AJER anuncià ja el seu primer gran esdeveniment de llançament, el qual serà el pròxim 26 de setembre de 2019, que comptarà amb un dels ponents més reconeguts actualment sobre emprenedoria del nostre país, Victor Kuppers.

 

L’esdeveniment més proper serà una formació el 2 d’abril a càrrec de la ponent Marian Martin (Ian de Psique), Psicòloga i Coach, amb el títol de «CONSECUCIÓ DE METES FENT BONA PLANIFICACIÓ».

 

Els pròxims actes, activitats i informació d’interés es publicarà a través de les xarxes socials, grups de difusió i la seua pàgina web, www.somajer.com. Si tens qualsevol dubte, pots consultar en info@somajer.com.