La gerent de l’Hospital d’Alzira Isabel González es jubila

0
351
Isabel González gerent de l'Hospital

La gerent de l’Hospital de la Ribera d’Alzira, Isabel González, ha anunciat la seua jubilació després d’entrar al departament l’1 d’abril de 2018 des de la reversió a gestió pública. Després de la seua eixida, la Conselleria de Sanitat seguirà el procediment habitual que es duu a terme quan es produeix una jubilació, segons fonts del departament que dirigeix Ana Barceló.

González era, fins a la seua entrada en La Ribera, directora general d’Alta Inspecció Sanitària de la Generalitat Valenciana. Va prendre possessió com a gerent després de l’extinció del contracte de concessió dels últims 18 anys. Va substituir en el càrrec a Javier Palau, una vegada finalitzat el procés de reversió de la gestió per part de la UTE Ribera Salud.