La zona blava d’Alzira serà gratuïta del 12 al 19 de març

0
433

La Regidoria de Gestió Urbanística recorda a tots els ciutadans i visitants que la zona blava (ORA) estarà inactiva durant els dies de Falles. Concretament serà gratuïta des del dimarts dia 12 fins al 19 de març, en tota la ciutat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, recorda que “Any rere any hem aconseguit millorar el servici de la zona blava (ORA) per tota la ciutat, reduint en el nombre de places i augmentant la gratuïtat en dates festives importants en la ciutat.

Enguany, i també per tal de facilitar l’aparcament lliure durant tots els dies de Falles, l’aparcament serà gratuït del 12 al 19 de març. Som una gran ciutat que rep un gran nombre de turistes durant la celebració de les nostres festes Josefines, i esta és una mesura que beneficia molt els usuaris d’este servici.”