El PSPV de l’Alcúdia aprova per aclamació la llista d’Andreu Salom

  0
  339

  L’Alcalde i candidat del PSPV va presentar davant l’assemblea local del partit la llista completa de les 20 dones i hòmens l’acompanyaran en la papereta electoral que presentaran els socialistes alcudiencs a les eleccions del pròxim 26 de maig. Segons va explicar Salom, “es tracta d’una llista pensada per a gestionar l’Ajuntament des del primer minut”.

  La candidatura socialista queda encapçalada per Andreu Salom acompanyat, en segon lloc per Oreto Trescolí, actual regidora de Festes i Tradicions. Trescolí és llicenciada en història de l’art i professora a l’IES de Guadassuar. Ha escrit múltiples publicacions relacionades amb el folklore i les tradicions a la comarca de la ribera. En tercer lloc hi figura Rubén Grau, graduat en gestió i administració pública, el qual ha estat al capdavant de l’àrea d’innovació de l’Ajuntament i de les activitats econòmiques durant aquesta legislatura. Maria Àngels Boix, diplomada en educació social i graduada en infermeria, debuta en una candidatura socialista ocupant el quart lloc i en cinquena posició apareix Berto Bohigues, que ja va ser regidor d’obres públiques durant l’etapa de Francesc Signes al capdavant de l’Ajuntament i que se reincorpora a la política municipal amb voluntat d’aportar la seua vasta experiència de gestió.

  En sisena posició Salom ha situat a Isabel Madramany, seguida d’Aurelio Amat i en vuité lloc apareix Rosa Martínez, que ha estat regidora de Serveis Socials durant les darrere quatre legislatures i que ha considerat oportú continuar una legislatura més perquè, segons ha explicat Andreu Salom “encara té moltes coses que aportar a l’Alcúdia i la seua experiència és un actiu del qual el PSPV de l’Alcúdia no podem prescindir”.

  La novena posició l’ocupa Guillem Bohigues, seguit d’Amparo Martín i del músic Jaume Prats en el lloc número 11. Maria José Retamino, Lidia Avellan, Loli Ballestero, Marcos Porta, Sara Ribera i Adrià Boix completen els 17 llocs d’una candidatura que tanquen, en les posicions de suplents, el professor de la Universitat de València Paco Martínez, el productor teatral Toni Benavent i l’arquitecta tècnica Gemma Pina, tots tres regidors durant aquesta legislatura que acaba i que no poden continuar en llocs d’eixida per motius professionals.

  Salom ha explicat que es tracta d’una candidatura amb un 65% d’afiliats al partit socialista i que compleix els requisits de paritat entre homes i dones, amb una mitja d’edat de 42 anys. 7 membres de la llista tenen menys de 30 anys, altres 6 entre 30 i 50 i 7 més de 50 anys. “Es tracta d’un grup de persones amb una àmplia representació de tots els grups socials per gènere, edat i formació plens d’il·lusió i perfectament preparats per enllestir des del primer moment l’elevada exigència que comporta estar al capdavant d’una àrea de gestió” segons ha explicat el candidat i alcalde.