Les falleres majors d’Alzira Mercedes i Inés criden per un món “amb més igualtat”

  0
  742
  Isabel Aguilar, Inés Brines, Mercedes Bohigues i Diego Gómez durant la Crida
  Mer i Inés mostren la clau de la ciutat al món faller alzireny

  Espectacular Crida la viscuda esta nit per les falles d’Alzira en la que les seues màximes representants Mercedes Bohigues i Inés Brines han cridat als milers de fallers i falleres i a tota la ciutat  a “lluitar junts per un món amb més igualtat per a tots”, així com també per “erradicar les violències masclistes i xenòfobes de la nostra societat”.

  L’alcalde de la ciutat Diego Gómez i la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, han entregat a les falleres majors la clau de la ciutat davant la impresionant ovació que ha tronat en  les plaçes del Carbó i del Sufragi, plenes de gom a gom.

  Comencen les falles

  Inés i Mer han culminat la Crida amb esta frase; “alzirenys, alzirenyes, fallers, falleres, que esta clau òbriga Alzira, les falles i l’alegria de cada casa i ara alceu la veu, feu tremolar esta plaça i que s’assabenten tots que en estos moments comencen les falles, comença la major festa dels valencians i dels alzirenys, per tant creideu amb nosaltres: Visca Alzira i visquen les falles!