Nou equipament per al balneari urbà de la piscina d’Alzira

0
342
Hamaques tèrmiques
  • Dos hamaques tèrmiques Style Gresite

 

El balneari urbà de la piscina coberta municipal d’Alzira incorpora des d’ahir dos hamaques tèrmiques per a espais de relax o esplai. Estan especialment indicades per a combinar amb les sessions d’hidroteràpia, sauna finesa i bany de vapor.

 

“Des del Departament d’Esports treballem contínuament per tal d’oferir unes instal·lacions i serveis de qualitat a la ciutadania, incorporant noves  propostes que suposen una opció d’oci saludable, més completa” asegura, la regidora Aida Ginestar.

La combinació de calor i ergonomia aporta nombrosos beneficis terapèutics:

  • Relaxa tot el sistema muscular.
  • Estimula el metabolisme.
  • Millora el sistema circulatori.
  • Intensifica la sensació de benestar després d’altres teràpies.

 

 

Es tracta de dos estructures fabricades en contraxapat i laminades amb HPL d’alta pressió, revestides de mosaic vitri (tessel·la ceràmica, “gresite”) de 15 x 15 mm en adhesiu d’alt rendiment elàstic i impermeable.

 

El seu disseny és totalment ergonòmic, sobre estructura  de contraxapat marí fenòlic i revestit de xapa HPL, apte per a zones humides, imprescindible en llocs de relax/repós.

 

 

 

Incorporen un sistema de calefacció interna automàtic i programable per a ús profesional continu. Display digital, indicador de temperatura amb programador que permet mantindre una temperatura constant i uniforme.