El PSOE d’Alzira fitxa a tres membres de la JLF i a un clavari de la Setmana Santa

  0
  3059
  Lidia Enguix fallera major de 2017 ocupa el cinqué lloc de la llista
  La periodista Gemma Alós figura en el nº 3 de la llista socialista
  Alberto Yago amb la seua dona Estefania Càrcel foren clavaris majors en 2017

  El PSPV d’Alzira ha fitxat a tres membres de la Junta Local Fallera per a la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals i un quart relacionat amb la Setmana Santa, dos festes que depenen de la regidoria de Festes que dirigix Isabel Aguilar que repetirà com alcaldable socialista.

  El número 2 de la candidatura és Alberto Yago, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que fora clavari major de la Setmana Santa junt a Estefania Càrcel l’any 2017. El tercer lloc de la llista és per a la membre de la secció de Protocol de la JLF i Llicenciada en Periodisme, Gemma Alós. Fernando Pascual ocuparà la quarta posició, mentre la fallera major de 2017 i actual vicesecretària de la JLF, Lidia Enguix es troba en la cinquena posició de la candidatura.

  Aguilar ha inclòs també en la seua llista al totpoderós vicepresident de la Junta Local Fallera i cap de les àrees de Cultura, Teatre i Solidaritat, Lluís Gisbert, que figura en el número 6. En el 7 es troba la corredora d’ultra trails, Alicia Chaveli, en el 8 a l’actual guardameta de la UD Alzira, Vicent Dolz, mentre la presidenta del Grup de Danses Alzira Pilar Ripoll ocupa el nové lloc i l’infermer Adrián Sarriá el 10. Així mateix es troben en la recandidatura el Dj Vicent Garcia «Garchy», l’artista faller Jordi Carrascosa, Reme Torres, Isabel Itures, Carla Garrido, Alex Puigvert, Darío Balbuena, Mª Ángeles Solves i Miguel Àngel Cortés.

  Grau i Onrubia no continuaran

  En canvi l’actual regidora de Participació Ciutadana i Modernització, Inma Onrubia tancarà la llista en el lloc 21 i, de forma sorpresiva, desapareix de la llista l’actual regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau.

  El PSOE no és l’únic partit polític que capta candidats a regidor per a les seues files entre la JLF; aixi Ciudadanos incorporarà a la secretària general, Clara Aledón.

  Compromís incorpora a Maria Pons, Alfred Aranda, Maria Calvo i Xavi Pérez

  Per la seua part Compromís també ha inclòs en la candidatura de Diego Gómez, a la que fora fallera major d’Alzira, músic, professora i actual vicesecretària de l’organisme faller local, Maria Pons.

  Així la Junta Fallera de Jaume Bohigues ha demostrat ser molt prolífica des del punt de vista polític, servint de trampolí a mitja dotzena de membres del seu organigrama. D’esta forma les mascletaes de l’any 2020 estaran més que assegurades.

  Entre les novetats de la coalició valencianista, destaquen dos professors, Alfred Aranda i Maria Calvo, a més del periodista i músic Xavier Pérez, junt a dos representants d’Iniciativa, el partit que lidera Mónica Oltra, que ha nascut a la capital de la comarca, recentment, de la mà del psicòleg Eduard Hervàs.

  En el PP sembla que l’alcaldable, José Andrés Hernández, va a renovar de forma notable la candidatura en la que causaran baixa José Luis Palacios i Bernat Ríos, entre altres. Tot apunta a que fitxarà a un conegut directiu de la UD Alzira.

  Riberaexpress