Ruta pel patrimoni religiòs d’Alzira en EntreComarques

0
529
L'ermita del Lluch serà visitada per EntreComarques

Les rutes culturals guiades EntreComarques, patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana, tornen a la Ribera de Xúquer aquest cap de setmana

  • Alzira, el dissabte 23 de febrer, realitzarà ruta de dia complet.
  • Òscar Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Costera- la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»
  • Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

Dissabte, 23 de febrer. El programa EntreComarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa complet ha omplert d’activitat també les vesprades. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa,  «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.

El matí del dissabte 23 de febrer, Alzira obrirà les portes per a realitzar una ruta pel patrimoni religiós d’Alzira, i es visitaran els temples de Santa Caterina (ss.XIII-XX), Encarnació-antic convent de Caputxins (ss.XVII-XX), i Sant Joan (s,XX).

Per la vesprada del dissabte, a Alzira, es visitaran la Pileta del Martiri (ss. XIII-XX), restes de Santa Maria (s. XIII), antic convent de Santa Llúcia (ss. XVI-XX) i el Reial Santuari de Santa Maria del Lluch (S.XX).

 

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0DPSNSU94UVyxT7D1U8x-rd7l9-RmzUa3R1HtA5zgnHWR-g/viewform