La Setmana de l’Economia d’Alzira obri finestres als emprenedors

0
425
El president de l'AEA Raül Tudela i el regidor de Promoció Económica Ivan Martinez

L’XI Setmana de l’Economia d’Alzira que arranca demà dilluns preten obrir finestres i espais de reflexió al sector productiu local que disposarà fins al divendres dia 22 d’una ample ventall d’activitats.

Economistes com Eduardo Garzón i Joan Ramón Sanchis, a més d’emprenedors de la talla de Carlos Ferrando mostraran la seua saviesa i experència al mon empresarial alzireny.

El regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martinez resalta que es tracta d’unes «jornades d’interés per al conjunt de la ciutadania», que abordaran temàtiques que van des de l’agricultura, al comerç, passant per l’ocupació, pimes i la problemàtica social en la que les conferències i taules redones debatran sobre la reforma laboral i les pensions.

600 inscrits

Per la seua part el president de l’Associació Empresarial Alzira, Raül Tudela, destaca que la setmana econòmica «obri noves finestres, al temps que aporta noves idees i tendències que ens ajuden molt als emprenedors». Tudela afegit la «gran acceptació» que tenen estes jornades com ho demostra la inscripció prèvia de més de 600 persones.

Esta setmana de l’economia s’ha convertit, després les deu edicions realitzades en «un punt de referència i de trobada amb l’objectiu d’aportar solucions a les distintes problemàtiques relacionades amb el món de l’economia i l’ocupació», segons ha explicat Martinez.

Del 18 al 22 de febrer

La inauguració de l’XI Setmana de l’Economia d’Alzira tindrà lloc demà dilluns a les 11:30 hores, amb les intervencions de l’alcalde Diego Gómez, del tinent alcalde Ivan Martinez, del president de l’AEA Raül Tudela i d’un representant de la Generalitat.

El catedràtic Luis Galindo, rector de la Universitat HAC de Nova Iork, abordarà tot seguit la primera conferència titolada; «Construïnt un futur il.lusionant».

I per la vesprada el catedràtic d’Economia Aplicada Francesc Hernández disertarà sobre «Economia circular i gestió de l’aigua a Alzira».

Les jornades culminaran el divendres amb l’acte de lliurament dels guardons d’estes jornades económiques.