Alzira amplia l’Anell Verd per la partida de Vilella

0
473
Alzira planta arbres en este nou tram de l'Anell Verd

L’Ajuntament d’Alzira està ampliant l’Anell Verd en el tram que connecta el Malecó amb la Ruta del Colesterol. En el camí que discurrix paral.lel a les obres paralitzades del projectat Centre Comercial Vilella, la regidoria de Medi Ambient ha plantat llidoners, freixos i baladre entre altres plantes als dos costats del vial on ha instal.lat el reg per degoteig.

Ara resta «aplanar» el vial de terra per facilitar el pas dels vianants i de les bicicletes, segons ha confirmat a Riberaexpress el responsable de l’àrea de Medi Ambient Pep Carreres.

El govern local té previst deixar a punt en esta legislatura «al menys el 50% de l’Anell Verd» que comunicarà amb la Via Verda, així com amb el Camí de Santiago i la Via Augusta.

A partir de l’anell, l’ajuntament d’Alzira té previst fer una xarxa radial de camins escolars i fins i tot d’articular la xarxa de camins i rutes existents a l’entorn d’Alzira, millorant així el transport de vianants i bicicletes.