Els diputats del Congrés recuperaran hui forces amb l’espardenyà d’Alzira

0
279
L'espardenyà d'Alzira estarà hui al Congrés dels Diptuats

Els 350 diputats del Congrés tenen hui una sessió maratoniana per debatre la possibilitat de tramitar els Pressupostos Generals de l’Estat de 2019 o bé de rebujar-los cas d’eixir endavant les esmenes a la totalitat presentades pel PP, Ciudadanos, ERC i el PdCat.

Doncs per recuperar forces els espera a migdia un menú ben diferent al habitual en els dos restaurants del Parlament espanyol, donat que s’ha inclòs l’espardenyà en l’oferta culinària, un plat típic de la Ribera que Alzira promociona, des de fa tres anys mitjançant un concurs, que reunix als millors restauradors valencians i espanyols.

Així, una delegació alzirenya encapçalada per l’alcalde Diego Gómez, es troba des de priemra hora del matí a la seu central dels diputats per abastir tant al govern com a l’oposició. Quatre cuiners, faran més de 300 racions al llarg del matí, però no serà fins a primera hora de la vesprada, quan sabrem si l’espardenyà ha eixit endavant per majoria o per unanimitat.