La Mesa de Negociació analitzarà les queixes del Comité d’Empresa de l’Ajuntament d’Alzira

0
447
Diego Gómez hui amb l'escrit de les queixes presentades pel comité

Diego Gómez: «Escoltarem i analitzarem les queixes del comité i si cal rectificar, es rectificarà»

 

L’alcalde Diego Gómez ha manifestat hui que la Mesa General de Negociació es reunirà el pròxim dijous per escoltar les queixes del Comitè d’Empresa i la Junta de Personal, per tal d’analitzarles i «si cal rectificar es restificarà». Una reunió a la que assistiran, l’alcalde, el regidors de Serveis Públics i Gestió Urbanística, Fernando Pascual, així com el responsable de Recursos Humans, Ivan Martinez, a més dels representants dels funcionaris i treballadors municipals.

Les irregularitat denunciades pel comité fan referència a trasllats injustificats, ocultació d’informació i privatització de serveis, entre altres.

Gómez ha explicat que en determinades obres s’ha contractat » a gent de fora», per tal d’acabar alguna obra dins d’un termini. I ha resaltat que «al llarg d’esta legislatura hem cuidat molt les relacions amb els treballadors», a més «d’afavorir al personal de la casa«.

La primera autoritat local ha insistit, en qué «escoltarem i analitzarem les queixes i proves que presente el comité i si cal rectificar, es rectificarà».

El PP ha reclamat que «s’aclarisca esta situació», al temps d’avançar que «demanarem responsabilitats cas que algún haja actuat de manera incorrecta».