Joan Baldoví:”Compromís negocia amb el PSOE la connexió d’Alzira amb l’AP-7″

0
212
Joan Baldoví hui a la Casa de la Cultura d'Alzira

El diputat nacional de Compromís, Joan Baldoví ha revetlat, hui, a la capital de la comarca que la coalició valencianista està negociant amb Pedro Sánchez futures connexions amb l’AP-7 de la comarca, com la d’Alzira, dins dels pròxims Pressupostos Generals de l’Estat.

Cal assenyalar ern este aspecte que el Congrés dels Diputat votarà el proper dimecres dia 13 les esmenes a la totalitat que han presentat ERC i el PdCat, que segons Baldoví podrien retirar en el últim moment, er faciltiar la seua aprovació; “D’ací al dimecres podem passar tres mons, cal estar atents a la jugada”.

Baldoví, que ha arropat a Diego Gómez en la presentació de la seua candidatura a l’alcaldia d’Alzira, ha advertit que els pressupostos de 2019 “són mol millors que els del PP que castigaven als valencians”, però tot seguit afegia, “encara que són notablement millorables”. A més Compromís reclama a Sánchez “una compesació econòmica, a falta d’un nou model de finançament”, per aprofundir en “polítiques pensades per a la gent en matèria d’Educació, Sanitat i Serveis Socials”.

El diputat de Sueca, advertia que “feia falta una opció valencianista a Madrid”, per a defensar els cítrics valencians, la gratu_ït de l’autopista del Mediterrani, entre d’altres.

Baldoví ha criticat durament als partits de dreta, en referència a la protesta de hui a Madrid, per “exaltar els pitjors instints, no per trobar solucions, sinó en clau electoral”.  Fins i tot els ha acusat de “traïr als ciutadans per no buscar solucions als problemes”.

A este respecte Baldoví assegurava que “sempres que la dreta perd el govern provoca un clima de crispació” i a animats als militants i simpatitzants de Compromís d’Alzira a “anar a les eleccions amb alegria isense resentiments, perquè anem a guanyar”.