Diego Gómez (Compromís) :»Hem millorat la qualitat de vida dels alzirenys»

0
754
Diego Gómez i Joan Baldoví durant la presentació de l'alcaldable d'Alzira per Compromís
El candidat de Compromís per Alzira, només finalitzat la seua presentació

L’alcalde d’Alzira i alcaldable de Compromís, Diego Gómez, per a les pròximes eleccions municipals ha resaltat hui «la millora de la qualitat de vida experimentada pels alzirenys en esta legislatura», gracíes a la gestió económica, el «canvi» de la fisonomia de la ciutat i la creació d’ocupació, durant la presentació com a candidat celebrada este migdia a la Casa de la Cultura.

Davant un saló ple de militants i simpatitzants i arropat pel diputat nacional Joan Baldoví, Gómez ha desgranat totes les accions i projectes enllestits desde juny de 2015 en que Compromís, el PSPV i EU signaren un pacte de legislatura al sumar 11 dels 21 regidors de la corporació i que donava per finalitzats els 12 anys de govern del PP.

Gestió econòmica

Gómez ha resaltat especialment, que «l’esquerra ha fet una millor gestió econòmica que la dreta», en el consistori local. Així ha ficat com exemple que el tripartit ha rebaixat el deute «de 16 a menys de 8 milions d’euros» en estos quatre anys, tot i «rebaixar» els impostos municipals.

I ha encoratjat als seus a «traure pit» de la bona gestió realitzada en una legislatura, que ha reconegut «era complicada» i que «ha costat de traure endavant».

Ciutat oberta i alegre

Així ha destacat que Alzira «és ara una ciutat més oberta i alegre, amb més gent al carrer, gràcies a iniciatives com el Nanofest, la Biosfira, el festival d’Art al Carrer i la consecució de dos Patrimonis Immaterials de la Humanitat.  També considera que els simpatitzants de Compromís per Alzira poden «traure pit», pel Canal de les Basses, per l’Anell Verd, la millora de l’aigua potable, la recuperació de la figura de Jaume I, «pel gran esforç» realitzat en les instal.lacions esportives, per comptar amb el Paratge Natural de la Murta «el més visitat» de la Comunitat, a més de la tasca realitzada en la Igualtat de génere i en la divulgació gastronòmica de la reganyà i l’espardenyà.

En clau més política ha convidat als seguidors de la formació valencianista a «fer un esforç per no donar canxa a partits dictatorials i antidemocràtics» i a ser «honrats», a més de sentir-se «valencians de la Ribera i d’Alzira».

Gómez ha finalitzat la seua intervenció manifestant que Compromís  «vol ser la clau del futur d’Alzira», a més que «la nostra ciutat siga un referent del Pais Valencià».