L’atur d’Alzira disminuix en més de 1.000 persones (5,6%) durant els últims tres anys

0
309

Ha passat de 4.200 desocupats en 2015 a 3.183 en l’actualitat

 

Segons les últimes dades publicades, la nostra ciutat és el municipi de més de 40.000 habitants amb menys atur de la província de València.

 

L’any 2015 Alzira registrava un índex del 20,87 % d’atur amb 4.200 persones desocupades, i a hores d’ara, concretament en data de desembre de 2018, Alzira compta amb un 15,17 % i 3.183 persones aturades.

 

La realitat és que la desocupació ha anat baixant contínuament durant els últims anys a la ciutat d’Alzira i a hores d’ara podem dir que tenim un 30 % menys d’atur que el 2015.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha declarat al respecte: “Està clar que el treball realitzat des del govern està donant els seus fruits. En èpoques anteriors les empreses decidien instal·lar-se en altres municipis de la nostra comarca, però hui estes empreses, gràcies al treball desenvolupat en esta legislatura, elegixen instal·lar-se a la nostra ciutat. Està clar que les coses van canviant, van millorant considerablement, i tot gràcies a l’esforç i bon treball.