La Policia de la Generalitat confisca prop de 20 tones de cítrics en un magatzem d’Alzira

0
1712

En gener va intervindre 70 tones de taronges a la província de València

Els agents detectaren irregularitats en altres dos magatzems d’Alzira

La Policia de la Generalitat ha intervingut al gener 70 tones de taronges a la província de València i ha identificat a 316 persones i 125 vehicles, en una nova operació de la campanya de control de traçabilitat de productes hortofructícoles

Cada any, la Policia de la Generalitat, en col·laboració amb els equips Roca de la Guàrdia Civil i amb la Inspecció d’Ocupació i Seguretat Social, inicia al setembre la campanya de control de traçabilitat de productes hortofructícoles i la seua distribució a través de magatzems i fruiteries.

Al gener, a més de la prevenció que duen a terme les patrulles, s’han intensificat les actuacions en diferents punts de la província de València. En concret, de les 316 persones identificades s’ha detingut a dues en un magatzem de Quartell i s’ha investigat a tres persones a Algemesí. La policia de la Generalitat durant el control ha realitzat dues actes per tinença d’armes, huit d’estupefaents i dotze de seguretat del trànsit.

De les 70 tones confiscades, 19,5 provenen d’un magatzem d’Alzira on s’han localitzat dos magatzems amb irregularitats i 1,5 tones en dos magatzems il·legals de Tavernes de la Valldigna. La resta, unes cinquanta tones immobilitzades, pertanyen a magatzems de Puçol, Sagunt i Llíria.