Alzira promocionarà la Reganyà en El Corte Inglés i en La 2 de TVE

0
757
El forner David Bernia i el regidor de Promoció Econòmica durant la presentació de la campanya
Carmen Herrero, Iván Martinez i David Bernia davant una reganyà

L’Ajuntament d’Alzira i el Gremi de Forners local donaran, enguany, un pas endavant més per promocionar la Reganyà aprofitant la repercusió  d’El Corte Inglés de València i de La 2 de TVE, mitjançant un programa gastronòmic. El departament d’IDEA negocia amb El Corte Ingles una actuació promocional en la seua secció de rebosteria fresca durant la pròxima Setmana Santa.

Accions que formen part d’una campanya que arrancà en gener en Fitur i les escoles locals, que continuarà en febrer en la Setmana de l’Economia, per a proseguir posteriorment, en el Concurs de l’Espardenyà, en una promoció pels comerços locals, també en la Biosfira, taller de l’Escola de Cuina i contacontes entre altres.

Valor afegit

A més, l’Ajuntament d’Alzira, treballa actualment en l’obtenció del Document de Qualificació Artesana (DCA), que acreditarà al Gremi de Forners com a Artesans davant les administracions públiques, dotant-los d’un distintiu oficial que reconega la qualitat artesanal dels seus productes.

El regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martinez, ha manifestat que així, «es distinguirà Alzira com una zona d’interés artesanal, la qual cosa afegirà encara més valor a la reganyà.»

En la presentació de la campanya promocional de la Reganyà han participat Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus; Carmen Herrero, cap del Departament d’IDEA, mentre en representació del Gremi de Forners ha participat David Bernia.