Montañana: “Agroguadassuar es recupera, enguany hem tingut més expositors i visitants”

0
351
La fira estava plena de gom a gom este migdia
El regidor de Festes Ferran Barberà i l’alcalde Voro Montañana hui en la mostra
El president de la Diputació, el secretari autonòmic d’Agricultura i l’alcalde de Guadassuar en la inauguració

L’alcalde de Guadassuar ha lamentat “el boicot que va provocar el PP a la fira”

Ha sigut “un encert” juntar de nou les dos fires

4.000 llonganitzes per a prop de 1.500 començals

L’alcalde de Guadassuar, Voro Montañana, es mostrava hui “molt satisfet” davant la nonmbrosa assistència de visitants, “la fira va recuperant-se any rere any, enguany hem tingut més expositors i assistents que els anteriors”

La primera autoritat local ha manifestat hui a Riberaexpress en plena fira, «el govern local vol que Agroguadassuar torne a ser el que era, estem fent el màxim possible per aconseguir-ho”.

Per a Montañana “ha sigut un encert tornar a juntar-la amb la Fira de Sant Vicent”, recuperant els seus orígens que daten de l’any 1994.

La primera autoritat local ha lamentat que el PP “provocara el boicot de fins a 21 empreses que participaven en la Fira Agrícola i Industrial, al no guanyar les últimes eleccions”.

El regidors de Cultura i Festes, Ferran Barberà ha resaltat la participació de prop de 1.500 persones en l’esmorçar organitzat hui pels festers, on “s’han repartit al voltant de 4.000 llonganitzes”. Per a Barberà “no té cap sentit separar Agroguadassuar del Porrat, donat que la mostra agrícola va nàixer a l’ombra de la Fira de Sant Vicent”.

Pilota, tallers i jocs

En Agroguadassuar s’han programat partides de pilota valenciana, exhibicions de gimnàstica rítmica, tallers mediambientals i jocs tradicionals, a més de l’actuació del Grup de Dances d’este municipi riberenc. A més cal resaltar l’èxit de la mostra “Llaurant poble” que ha congregat a nombrosos visitants a l’antic col.legi Balmes ons d’han repartit dolçets típics de Guadassuar regats amb mistela.

Per segon any consecutiu s’ha cel.lebrat la jornada per a professionals del sector porcí que ha estat clausurada pel director general d’Agricultura, Roger Llanes. A la inauguració del divendres, assistiren el president de la Diputació, Toni Gaspar i el secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodriguez.