Centenars de motos reconeixen al campió Aspar en Alzira 40 anys després

0
957
Aspar este migdia encapçalant la carrer del seu homenatge a Alzira
L’alcalde d’Alzira Diego Gómez entregan una placa commemorativa a Aspar

La col.lecció de motos Made in Aspar

L’homenatge organitzat per la falla Sagrada Família ha estat un gran èxit

Les 25 motos de la col.lecció d’Aspar un dels principals atractius de la matinal

El públic ha ovacionat a Agustin Pérez Calafat, Ricardo Tormo i Ángel Nieto

Centenars de motoristes han rendit hui un gran homenatge al tetracampió mundial de motociclisme, Jordi Martinez Aspar, en la seua Alzira natal, tot just 40 anys després de la seua primera carrera en un circuit de Guadassuar

Aspar ha rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde de la ciutat Diego Gómez, així com la insígnia de la falla Sagrada Família, organitzadora de l’event cel.lebrat al Recinte Firal. La màxima atracció de la matinal motera han estat les 25 històriques motos de la col.lecció de l’homenatjat, junt els corresponents monos, cascos i trofeus de la seua diltada història esportiva.

Aspar ha reconegut que tot i «apreciar a totes», li té una «predilecció especial» a la Derbi amb la que guanyà el primer títol mundial l’any 1.986.

El moment més emotiu de la matinal ha estat quan el campió alzireny ha recordat a Agustin Pérez Calafat, Ricardo Tormo i Ángel Nieto, els tres ja desapareguts que «m’ajudaren molt en els meus inicis».

L’excampió mundial esmentà els pròxims objectius de l’Aspar Team, una gran escola de corredors que opten tant a campió d’Espanya com del Món en les categories inferiors.

Aspar ha encapçalat el recorregut pels carrers de la ciutat de centenars de motoristes que han volgut mostrar el seu reconeiximent al campió en la seua Alzira natal, entre ells Álvaro Bautista, Gabor Talmacsi, Julito Simón i Nico Terol , a més dels seus pilots del Mundial de Moto3 y Moto2: Albert Arenas, Raúl Fernández, Jake Dixon i Xavi Cardelús.

A més els pilots del centre de pilotatge KSB Sport han oferit una exhibició durant la matinal motera junt l’Ángel Nieto Team. La part solidària de l’event ha vingut de la subhasta de distints articles, la ´recaptació s’ha entregat a la presidenta de L’Associació de Familiars de d’Alzhéimer d’Alzira.

Riberaexpress