Podem Carcaixent inicia el procés de primàries per a les pròximes eleccions

0
384
Pablo Iglesias secretari general de Podemos

La direcció autonòmica de Podem ha donat el vistiplau perquè hi haja candidatura de Podemos a Carcaixent. «Volem que la ciutadania puga triar noves formes de fer política, més participatives, inclusives i eficaces. Una política seriosa i honesta, que la seua prioritat siga solucionar els problemes de la gent».

Podem Carcaixent pretén «aprofundir en els canvis que es van iniciar en 2015, i garantir que mai més tindrem un ajuntament que no treballe amb i per a la gent». Consideren que «encara queda molt per fer, especialment en matèria de feminisme i rescat ciutadà» i que «cal ser més atrevides amb propostes participatives que afavorisquen la construcció des de baix».

El procés de primàries comença el 16 de Gener i finalitzarà el 6 de Febrer. La formació habitada ha convocat una assemblea dimarts que ve 15 de gener a les 19h en el Espai de Desenvolupament Local de Carcaixent (C/ Marquesa de Montortal, 54), amb la finalitat de preparar el procés i assistir a qualsevol persona que vulga inscriure’s o presentar-se.

La formació assegura que «ja s’han iniciat contactes amb altres forces del canvi per a explorar possibles confluències i donar amb la millor fórmula per a una papereta electoral que represente un projecte de transformació i emancipació ciutadana».