L’empresa concessionària de les plaques solars accepta millorar la coberta del Fontana Mogort

0
234
Plaques solars en el sostre del Fontana Mogort

La concessionària de les plaques solars millorarà les cobertes municipals i les deficiències detectades

 

Alzira, 14 de gener de 2019.- Inversiones Solares Alzira, SL, empresa titular de la concessió demanial de l’ús privatiu de les cobertes dels edificis municipals amb plaques solars fotovoltaiques, ha enviat un escrit a l’Ajuntament en el qual comunica que atendrà el requeriment del consistori.

 

En conseqüència, millorarà les cobertes i les deficiències del Pavelló Poliesportiu Fontana Mogort i de l’edifici destinat al Departament Municipal d’IDEA. Cal recordar que la valoració econòmica de les actuacions a realitzar als dos edificis és de 93.129,95 €, dels quals 54.661,93 € corresponen a l’empresa concessionària i 38.518,02 € a l’Ajuntament.

 

En el mateix escrit l’empresa diu que el passat dia 9 de gener es va personar al Poliesportiu Fontana Mogort per al mesurament real de la coberta, per tal de fer la comanda i poder iniciar les obres el més prompte possible, doblant els sostres per a esmenar totes les anomalies existents. Per últim, demana que comuniquen qui serà la persona tècnica que coordinarà els treballs per poder començar el més prompte possible.