Adri Onrubia: “M’adapte als gustos dels clients”

0
1531
Adri Onrubia a la porta de la seua perruqueria en el carrer Camilo Dolz d'Alzira

Adri Onrubia és un jove de 22 anys que acaba d’incorporar-se al món de la perruqueria en Alzira

De menut sentia “atracció” per les nines perquè “tenien molt de monyo”, confesa a Riberaexpress, per tant el seu destí venia ja traçat cap a la perruqueria. Va aconseguir el títol de perruquer en l’Acadèmia Bell Epoque i a més ha fet cursos d’especialització en València.

La seua perruqueria ubicada en el carrer Camilo Dolz nº 140 és unisex; “m’atrevisc amb tot i m’adapte als gustos dels clientes i les clientes“, assegura el jove i altíssim estilista amb pinta de model.

Imaginació

El seu secret és “la imaginació”, amb la que fa una gran varietat de monyos, tot i que “soc de monyos curts, perquè considere que una melena curta queda millor que la llarga“.

En les seues modernes i amples instal.lacions “entren més dones que homes”, este cap de setmana ha fet el monyo a unes quantes falleres. Adri no té cap problema en reconèixer que la tècnica de la perruqueria femenina la té “més perfeccionada que la dels homes”.

Marca pròpia

Respecte als seus objectius, contesta de forma contundent que el que pretén “és arribar prou lluny” i per aconseguir-ho ja té el camí traçat; “participar en concursos i traure una línia de tintes amb marca pròpia”.

Adri lluita des de fa 6 mesos per obrir-se pas en el sector de la perruqeria unisex amb “imaginació i preus competitius”.

Riberaexpress