José Plaza exposa a Sueca la seua col.lecció d’imatges “Natureman”

0
564
Plaza amb la comissària de l'exposició Sales Prats

La sala d’exposicions municipal Els  Porxets de Sueca recull una col·lecció de 22 imatges del fotògraf alzireny, José Plaza que, sota el títol Natureman, mostra un conjunt de fotografies impreses sobre llenç. En les mateixes es pot apreciar una fusió entre elements de la naturalesa i el rostre humà.

Les imatges oscil·len entre un metre d’alt i  80 centímetres. Com a comissària de l’exposició figura la també alzirenya Sales Prats. A la inauguració va assistir l’alcaldessa, Raquel Tamarit i el regidor de Cultura, Vicent Baldoví a més de nombrós públic, amics de Plaza i seguidors del fotògraf que van omplir per complet la sala. L’acte va estar amenitzat pel duo musical de blues, Belle de Z i Fernando Herrera.

La mostra romandrà oberta fins al pròxim tres de febrer, de 19.00 a 21.00 hores. Les fotografies mostren una artística combinació entre el rostre humà i diferents elements de la naturalesa com a flors, plantes o cels que li confereixen un estil molt personal i artístic.