Alzira obri la rotonda de la carretera d’Alberic (CV-505)

0
571
Dos ciclistes circulant per la glorieta este migdia

Els 11.500 vehicles diaris i els nombrosos ciclistes que circulen per la carretera CV-505 entre Alzira i Alberic, gaudixen ja de la rotonda construïda per la conselleria d’Infraestructures. Sustitueix així a una glorieta partida ubicada en un punt que tenia «una configuració molt perillosa per al tràfic», segons reconeixien els tècnics de la pròpia conselleria.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez considera que es tracta «d’una infraestructura molt necessària que incrementa la seguretat vial i millor l’accessibilitat al polígon industrial«, on es troben l’Ecopark, la Planta d’Envasos, les empreses Eurocebollas i Grup Alapont, a més de connectar amb el camí de Pujol i la Pileta de Sant Bernat.

Gómez afegix que «millora la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat en una carretera molt transitada tant per vehicles com per ciclistes».

Per a la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, «era una rotonda molt necessària per ser un lloc molt perillòs, que ara facilita el desplaçament dels conductors i les connexions».

La Generalitat ha invertit al voltant de 350.000 euros en esta infraestructura en la que la conselleria «ha complit els terminis prevists».