Alzira incorpora a 11 treballadors amb dos programes subvencionats pel Servef

0
356

IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus han donat hui la benvinguda a les 11 persones que han sigut contractades per l’Ajuntament gràcies els programes Emcorp i Emcord, subvencionats pel Servef amb un import total de 170.000 euros. Aquests programes tenen com objectiu afavorir el accés al mercat laboral de col·lectius vulnerables (exclusió social, aturats de llarga duració…) en distints departaments municipals.  Aquesta acció donarà una oportunitat laboral, durant sis mesos, a jornada completa, a persones amb dificultats d’ocupabilitat.

 

En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: «Hem incrementat cada any les ajudes demanades per cobrir aquests programes, i hem destinat a hores d’ara els majors recursos humans, materials i econòmics de l’Ajuntament d’Alzira en polítiques d’ocupació. En breu, començarem els altres programes per a persones a l’atur: tant el fem treball, destinat a majors de 45 anys, i amb una aportació municipal de més de 120.000 euros; i el Viatge a l’Empleabilitat, per a tindre una beca i formació durant 6 o 9 mesos, amb una subvenció de fons europeus de més de 300.000 euros enguany».