Hort dels Frares aprofità els Nadals per publicitar el carrer a la comarca i millorar les vendes

0
699
Un tram d'Hort dels Frares durant els passats nadals

«Un carrer pel que ningú volia passar s’ha convertit en un dels més  bonics i transitats d’Alzira», així de rotund es manifesta Juan Santacreu, un dels socis de la Tasca All Negre, que ha estat l’impulsor de les anamorfosi que tant han trionfat estos nadals en Hort dels Frares.

Santacreu assegura que les activitats i la decoració nadalenca «ha tingut una repercusió molt important per al carrer i per a la ciutat donat que ens ha visitat moltíssima gent de fora». És evident que els comerciants d’Hort dels Frares es troben ben «satisfets» davant la «gran afluència de gent, sobre tot de forasters», el que confirma que «cal seguir invertint» advertix Santacreu per a què «la gent que entre en Hort dels Frares l’identifique com un carrer comercial». Així els comerciants ja tenen prevista la decoració per a San Valentin.

Este emprenedor alzireny es mostra clarament partidari de «recuperar el centre de la ciutat com una zona comercial oberta», i enllestir accions publcitàries conjuntes i aconseguir subvencions. I afegix, «si volem tindre futur cal caminar en eixa direcció, encara estem a temps», a més considera que «hi han professionals amb experiència» per dur endavant este tipus de projecte.

En Hort dels Frares veuen amb «optimisme» el futur del comerç de proximitat en advertir que la tendència al centre d’Europa i als EEUU «és la decadència de les grans superfícies comercials dels extraradis de les ciutats» i que les «grans botigues tornen al centre dels pobles».

I és que este cèntric carrer de la capital de la comarca ha sigut capaç d’alliberar-se del soroll i la contaminació dels cotxes per restituir el protagonisme del carrer als vianants.

Riberaexpress