Alzira habilita un pavelló davant l’arribada d’una onada de fred

0
658
S'esperen gelades a l'interior de la Ribera en les pròximes hores

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un protocol davant l’onada de fred

 

Davant l’onada de fred que estem patint, l’Ajuntament d’Alzira ha decidit posar en marxa un protocol d’actuació municipal. S’inicia a les 20 hores de hui i durarà fins les 9 hores de dilluns, 14 de gener.

 

Els departaments municipals implicats són: Serveis Socials, Policia Local i Esports, que habilitarà una part del Pavelló Fontana Mogort per a persones que no pernocten a cobert. També es compta amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja d’Alzira.

 

Si alguna persona té o detecta alguna necessitat, pot posar-se en contacte amb la Policia Local (962 45 52 33), amb el telèfon d’emergències de la Comunitat Valenciana (112), o acudir a l’edifici de la Policia Local del carrer Sant Roc, 12.