Alzira gaudirà en Pasqua de la nova àrea recreativa de la Casella

0
863
Diego Gómez i Pep Carreres en la futurà àrea recreativa de la Casella on estava el camp de tir

L’alcalde visita les actuacions que estan fent-se a la Casella

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, van visitar en el matí d’ahir dimecres les actuacions que s’estan realitzant a la Casella.

 

Primer visitaren els treballs de la realització d’un tallafocs com a infraestructura de defensa per part de la Direcció General de Prevenció d’Incendis. El projecte està inclòs dins de la planificació estratègica per a la prevenció d’incendis dins de la demarcació forestal de Polinyà del Xúquer a la Serra de Corbera.

 

Acompanyats de tècnics municipals, també visitaren la zona de l’antic camp de tir, també a la Casella, on el personal del programa T’Estime, que recentment ha finalitzat la seua formació, ha estat col·laborant per a la millora i recuperació de l’entorn d’este camp per al seu condicionament com a àrea recreativa amb l’objectiu que entre en funcionament per a la Pasqua d’enguany.