Un parking soterrani de dos plantes resoldrà la problemàtica de l’Hospital d’Alzira

0
2100
En esta parcel.la es construirà el nou aparcament durant la pròxima legislatura

 

Es construiran més de 500 places distribuïdes en dos plantes

La Diputació ha cedit ja a Alzira una parcel.la capacitada per a més de 100 vehicles 

La gerència de l’Hospital de la Ribera resoldrà, en la pròxima legislatura, la falta d’aparcament que pateix el centre des de la seua inauguració fa 20 anys. A hores d’ara ultima una proposta a la conselleria de Sanitat consistent en fer un edifici, o bé un soterrani de dos plantes que albergaria entre 500 i 600 places.

Sembla que la proposta del soterrani és la mé li agrada a la gerent Isabel Gonzàlez, segons ha manifestat a Riberaexpress. El nou parking es construirà en una parcel.la d’aparcament ubicada front a la façana principal del centre hospitalari.

Més ràpida serà la construcció d’un parking en una parcel.la de la Diputació situada front a Urgències al costat del camí de la Gossera que acaba de cedir a l’Ajuntament d’Alzira per iniciar, en breu, la construcció de més d’un centenar de places.

González, en declaracions a Riberaexpress, considera que amb els dos nous aparcaments «quedarà totalment resolta esta problemàtica», que ha sigut crònica des del dia que s’inaugurà l’Hospital d’Alzira que ha estat gestionat, fins el passat mes d’abril, per l’empresa privada.

Amb la nova gestió pública, la conselleria de Sanitat va copnvertir en públic i gratuït l’aparcament privat explotat per una firma privada davant la concessió de Ribera Salud.

La concessió de targetes als sanitaris per facilitar el seu aparcament agreujà la problemàtica i propicià la polèmica per la falta de places, fet que obliga als usuaris a buscar aparcament per les rodalies de les instal.lacions.

Riberaexpress