La Festa de Sant Antoni arranca esta setmana a Alzira

0
800
Foguera de Sant Antoni de l'any passat

Amb l’obertura del dosel al carrer Hort dels Frares comencen este divendres (20 h) les Festes de Sant Antoni del Porquet a Alzira.

Contiuaran el dissabte amb una atracció infantil a la plaça Major a partir de les 11:30 hores, per a celebrar el tradicional ball a La Masia a les 23 hores.

El pròxim diumenge hi haurà una exhibició canina a partir de les 12:30 h en la Plaça Major. Dimecres 16, vespra de Sant Antoni es cremarà la gra foguera en la plaça Major a partir de les 9 de la nit. El dissabte 19 de gener hi haurà despertà a les 9 hores, mentre la processó i benedicció dels animals està programada a partir de les 18 hores. El dimenge dia 27 culminaran estes festes amb el Dia de la Bicicleta.