Rescaten a dos persones d’un vehicle que bolcà dins d’un camp de tarongers d’Alzira

0
802
Lloc on bolcà el vehicle que es va eixir de la carretera de Corbera

Efectius de bombers han rescatat a Alzira a dos persones atrapades a l’interior d’un vehicle després de patir un accident de trànsit i bolcar al costat d’un camp de tarongers en la carretera de Corbera (CV-510)

Efectius de bombers rescataren ahir divendres a Alzira a dos persones atrapades a l’interior d’un vehicle després de patir un accident de trànsit i bolcar al costat d’un camp de tarongers en la CV-510.

El sinistre s’ha produït sobre la una de la vesprada en el quilòmetre quatre de la carretera, dins del terme municipal d’Alzira i prop de Corbera, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

El vehicle afectat s’ha eixit de la via i ha bolcat en aquest punt al costat d’un camp de tarongers, amb dos persones a l’interior, una d’elles d’edat avançada.

Els bombers han rebut l’avís del 112 i s’han desplaçat fins al lloc de l’accident per a rescatar als dos ocupants. En el dispositiu han participat efectius dels parcs d’Alzira i Cullera.