Milers de persones han rebut a Alzira al Reis Mags d’Orient

0
1120
Melcior, Gaspar i Baltasar esta nit a la plaça del Regne dirigint-se als alzirenys
El rei Baltasar al seu pas pel carrer Pérez Galdós

El rei Melcior pels carrers d’Alzira

Melcior, Gaspar i Baltasar esta nit a la plaça del Regne dirigint-se als alzirenys

Milers de persones entres menuts i adults han presenciat la cavalcada dels Reis Mags d’Orient que han recorregut el centre de la ciutat acompanyat per una llarga i ruidosa comitiva.

El sèquit reial ha estat conformat per prop de 300 persones i mig centenars de tambors que han fet molt divertida la desfilada que culminava en la Plaça del Regne. Allí esperaven als menuts el Mags amb l’espectacle musical del grup Nànet Band Rock han fet cantar i ballar a pares, mares i fills.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la vicealcaldessa Isabel Aguilar han entregat la clau de la ciutat als reis perquè esta nit puguen entrar en totes les cases i vivendes de la ciutat.

Un castell de focs d’artifici ha posat el punt i final a una cavalcada màgica que ha agradat a menuts i majors per la seua espectacularitat.

Prèviament, com cada 5 de gener, abans de realitzar la cavalcada pels carrers de la ciutat, visitaren l’Hogar Teresa Jornet, la residència municipal Guerriller Romeu,  la residència Solimar, i la planta de hospitalització pediàtrica de l’Hospital Universitari de la Ribera.
L’objectiu, una vegada més, traslladar l’alegria i la màgia tant als majors com a les més menudes i els més menuts d’Alzira.