El Consorci Ribera i Valldigna arreplega centenars de joguets

0
241

Es repartiran entre els xiquets i xiquetes més desfavorits de la comarca

 

Les entrades a ecoparcs s’han augmentat un 20% gràcies a esta iniciativa solidària.

 

Gràcies a la solidaritat i a la bona consciència ambiental dels veïns de la Ribera i la Valldigna, el Consorci Ribera i Valldigna ha arreplegat centenars de joguets en bon estat a través de la seua xarxa d’ecoparcs i ecomóviles perquè, amb la col·laboració amb la Creu Roja de l’Alcudia i el Centre de Menors Asil de Carcaixent, els Reis Mags d’Orient els repartisquen demà entre els xiquets i xiquetes més necessitats de la Comarca.

 

La campanya LLARGA VIDA ALS JOGUETS, pretén conscienciar els ciutadans de la importància de l’ús dels ecoparcs i ecomóviles, al mateix temps que implicar-los en una iniciativa solidària: portar durant els mesos previs al Nadal aquelllos joguets que els seus fills ja no utilitzen i que estiguen en bon estat, perquè continuen sent disfrutats pels que més ho necessiten.

 

En esta edició, el Consorci Ribera i Valldigna ha superat amb escreix totes les seues expectatives, i centenars de joguets en bon estat passaran a formar part de la il·lusió d’altres xiquets i xiquetes i jóvens de la comarca. Els veïns de la Ribera i la Valldigna s’han implicat en esta campanya que, ja per la seua quinta edició, ha aconseguit que les entrades a ecoparcs i ecomóviles augmenten un 20% en estes dates. Encara que la part més important d’esta campanya són els xiquets i xiquetes que més ho necessiten.

 

Des del Consorci, a través del seu President, Salvador Montañana, que ha rebut als membres de la Creu Roja de l’Alcúdia i del Centre de Menors de Carcaixent, ha destacat que “la solidaritat dels veïns de la Ribera i la Valldigna ha provocat que enguany hàgem arreplegat més joguets que mai, i a més en perfecte d’estat de conservació, molts d’ells inclús ja embolicats pels propis veïns perquè tots els xiquets i xiquetes de la Ribera i la Valldigna tinguen els seus regals de reis com han mereixcut”.

 

Segons el President del Consorci, “el nostre objectiu ha sigut sempre vincular una labor tan important com el tractament dels nostres residus diaris amb iniciatives culturals, i en este cas solidàries, per a fomentar el bon ús dels nostres residus i arribar a conscienciar de la seua importància a la població des de tots els ámbits”.

 

Des del Consorci Ribera i Valldigna, han volgut agrair la solidaritat dels veïns, la seua bona consciència ambiental, i la labor de les organitzacions que col·laboren que “fan que el nostre dia a dia siga molt més agradable”.