Alzira culmina la nova sala d’acomiadaments del Cementeri municipal

0
489

Tal com va anunciar, fa uns mesos, el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s’han realitzat obres d’adaptació d’una part de l’edifici del cementeri municipal per a ubicar la nova sala d’acomiadament, per tal que els familiars puguen tindre més intimitat i privacitat abans d’acomiadar-se dels seus difunts.

Este projecte, ha comptat amb una inversió de 118.000 euros, en el que s’han realitzat actuacions de rehabilitació total de l’espai situat a l’esquerra de l’antic accés a l’edifici, per tal d’ubicar la sala d’acomiadament i també l’ampliació de les dependències destinades a oficines i arxiu. Al mateix temps s’han portat a terme obres per tal d’adaptarat els banys per a persones amb mobilitat reduïda.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, destaca al respecte: “Este era un dels objectius que ens havíem marcat i ho hem complit. Realitzar una sala d’acomiadament on els familiars puguen tindre privacitat a l’hora de despedir-se dels seus difunts, ja que entenem que sóm situacions molt emotives i íntimes. També hem volgut complir amb la total adaptació dels espais i recintes del local per tal de garantir a totes les persones l’accessibilitat, per tal que la seua utilització siga còmoda i tranquil•la”.