El 80% de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta considera que el barri «ha millorat»

0
575
Ricardo Cuenca amb dos directius de l'associació després del recompte
L’Ajuntament ha ampliat i millorat les voreres de l’Alquerieta

Un total de 108 membres de l’Associació de Veïns consideran que el barri de l’Alquerieta «ha millorat» amb la gestió de l’actual directiva davant els 24 que consideren que «no», mentre altres 5 han votat en blanc en la convocatòria a les urnes realitzada pels dirigents de l’organització veïnal.

Pràcticament ha votat el 100% dels socis d’esta veterana i activa associació de veïns d’Alzira.

La votació s’ha realitzat a proposta d’un veí que va ratificar la última assemblea celebrada el passat 14 de novembre. Este resultat suposa un ample suport a la directiva presidida per Ricardo Cuenca que va arrancar l’any 2015.

Cuenca s’ha mostrat «molt satisfet» per l’ampla participació i també per reconèixer la tasca realitzada per l’actual junta.

Menys conflictivitat

Segons el president «a l’associació no ha arribat pràcticament cap queixa del veïnat durant els últims tres mesos». A més considera que la conflictivitat «s’ha reduït», així fica com exemple que la Policia Local va fer en el 2017 un total de 307 intervencions, mentre a la resta d’Alzira «foren 9.896 intervencions». També resalta les 8 o 9 redades anti droga realitzades per la Policia Nacional, la última i molt recent en cases de carrers com San Quintin i Sebastián Elcano.

Recollida d’animals

Altra millora que valora la directiva es la posada en marxa, del Servei de Recollida d’Animals, que ha provocat que «hi hagen molt pocs cavalls al carrer, en quedar sols una quadra». Tambe assegura que han disminuït les baralles de galls, encara que no han desaparegut del tot.

Cuenca i els seus directius; Salvador Oliver, Julio Picazo, José Vicente España, Rosa Mari Juan, AntonioChordá i Rosa Mari Selva, resalten les millores realitzades per l’Ajuntament d’Alzira al barri, sobre tot en voreres i parcs, ha renovat tots els contenidors i «ha rehabilitat l’històric llavador».

Tot i això són conscients que encara hi han encara molt problemes per resoldre com la venda de droga i l’ocupació de vivendes a més del soroll de les motos, entre altres.

Ricardo Cuenca confia que la futura instal.lació de l’edifici de la Policia Local, el parc de Bombers i Protecció Civil en el Torretxó «puga millorar la seguretat a l’Alquerieta».

Riberaexpress