Alzira destina 30.000€ als vehicles ensinistrats per la barrancada

0
749
L'ajuda anirà destinada als propietaris dels vehicles afectats pel desbordament dels barrancs

Diego Gómez: «Són uns pressupostos reals i eficients, els millors de la legislatura»

El PP ha demanat un ajornament del plenari convocat per al dia 28

Isabel Aguilar: «L’oposició té tot l’any per a presentar propostes»

Els pressupostos municipals d’Alzira, que ascendixen a 38,8 milions d’euros, inclouen una partida de 30.000 euros destinada a ajudar els titulars dels 215 vehicles que resultaren insistrats per la barrancada del passat 16 de novembre.

Temps per treballar-los

El pressupost serà debatut durant el transcurs d’un plenari extraordinari convocat per l’equip de govern per al pròxim dia 28 a les 17 hores. Tot i la petició del regidor del PP, Enrique Lahuerta, que ha demanat hui en el plenari ordinari, un «ajornament» per poder estudiar-los més a fons, després que l’equip de govern l’haja entregat hui a l’oposició. «Volem tindre temps per a treballar-los i presentar esmenes, ara sols disposem de quatre dies hàbils per a estudiar-los» ha manifestat Lahuerta durant el capítol de precs i preguntes.

Consens 

La vicealcaldessa i portaveu del PSOE, Isabel Aguilar, li ha replicat que «tenen tot l’any per a presentar propostes als pressupostos i no sol el mes de desembre». En este aspecte ha fet alusió a que els populars «podriem haver proposat l’eliminació del Mig Any Faller, del 9 d’Octubre» o d’altres events que són criticats pels populars. i En este aspecte Aguilar els acusat de «no voler cap consens».

La portaveu de Ciutadans, Maria José Llopis, proposava que els pressupostos «es consensuen, prèviament, entre tots els grups municipals».

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez, ha qualificat els últims pressupostos de «reals i eficients», a més d’assegurar els de 2019 «són els millors d’esta legislatura».