Alzira inicia els accessos i el tancament del nou edifici de la Policia Local.

0
421
Les obres de la IV fase començaren fa unes dies
El nou reten es construeix en el Baix Torretxó molt pròxim a l’Alquerieta

L’ajuntament d’Alzira ha iniciat la IV fase del futur edifici de la Policia Local, en la que invertirà 422.000 euros. Fase en la que està previst tancar l’immoble i fer els corresponents accessos.

Així quan acaben estos treballs, la inversió realitzada en una parcel.la municipal del Torretxó Baix, superarà el milió d’euros. Encara que la inauguració d’esta central policial no es podrà fer en esta legislatura, però sí estaran molt avançades perquè es puga utilitzar en el terminu d’un any.

L’equip de govern local va triar esta ubicació, en lloc de l’avinguda Luis Suñer l’escollida pel PP en l’anterior legislatura «fugint d’una zona inundable, en la que poguem concentrar tots els serveis d’emergències, com protecció i el parc de bombers», segons la regidora de Seguretat, Sara Garés.

També està prevista la construcció d’un heliport en la zona, que, segons l’alcalde Diego Gómez, «donarà resposta a la ncessitat d’una connexió directa amb l’Hospital de la Ribera».