Centenars de citricultors mostren el seu malestar pels carrers d’Algemesí

0
399
Capçaler de la protestat al entrar en el carrer Muntanya

Una gran pancarta critican la política agrària espanyola i europea encapçalà la protesta

Centenars d’agricultores de la comarca han participat esta vesprada en la manifestació convocada pel Fòrum de Productors Agrícoles d’Algemesí per «no poder aguantar més» davant la competència dels cítrics de Sud-àfrica junt les quantioses pèrdues ocasionades per la pedregada i les pluges de novembre.

Una gran pancarta contra la política agrària espanyola i europea encapçalava la columna dels productors citrícoles que portaven nombroses pancartes on mostraven les seues queixes i reivindicacions.

A la protesta a la que s’han adherit el sindicat AVA i la cooperativa COPAL d’Algemesí, ha assistit el Secretari Autonòmic d’Agricultura, el diputat nacional de Compromís Joan Baldoví, així com alcaldes, regidors i representants del PSOE, PP, Compromís, EU i Més Algemesí.

Els manifestants han partit cap a les 18:30 hores de la vesprada del Museu de la Festa per arribar a la Plaça Major després de recòrrer el carrer de la Muntanya, precedits per varios tractors.

Un representant de l’organització Fòrum dels Productors d’Algemesí, convocant de la protesta, ha llegit un manifest que recull les nombroses reivindicacions que fan a les diferents administracions.