Paco Comes: «Repartir 7,6 milions produix una gran alegria, emoció i satisfacció professional»

0
1023
Paco Comes gerent de l'administració de loteria nº 3 El Mercat
L’administració ha estat plena durant tot el matí

A l’administració desconeixen la identitat de l’agraciat o agraciada

Es tracta del premi de major quantia repartit per la nº 3 El Mercat

Ens donarà un impuls a les vendes del sorteig de Nadal

 

El gerent de l’administració nº 3 El Mercat d’Alzira, Paco Comes, ha mostrat hui «una gran alegria i emoció», a més de sentir-se «satisfet com a professional», per haver repartit ahir 7,6 milions d’euros, el que suposa la suma més elevada en la història de la Bonoloto

Es desconeix la identitat de l’agraciat o agraciada, tan sols es pot saber que es va expedir ahir dimarts, per màquina, en ser el clàssic bolet diari de set apostes.

Impuls nadalenc

Comes subratlla que és també «el premi de major quantia» que ha donat esta administració des de que es fundara l’any 1985. L’administració El Mercat havia repartit, fins ara, un cinqué premi en el sorteig de Nadal, un primer premi de la loteria del dijous, així com algun de la Bonoloto, però amb una dotació econòmica molt més baixa que el segellat ahir.

L’administrador alzireny es troba mot satisfet, a més perquè «ens donarà un impuls en les vendes al estar en les vespres del sorteig de Nadal».

Terminacions 13 i 69

De fet este matí ja s’hhan registrat les primeres cues de compradors que aspiren a ser agraciats en les pròximes bonolotos i amb la grossa nadalenca.

Els clients reclamen terminacions impars i especialment els dècims acabats en 13 «que s’esgotaren de seguida així com el 69». També, segons Comes, busquen números que coincidisquen «amb dades de naiximent, bodes o altres importants esdeveniments».

El que pega primer, ho fa dos vegades, diu el refrany, així que els 7,6 milions caiguts del cel a Alzira este històric 11 de desembre, pot ser un bon auguri davant els sorteig del pròxim 22 de desembre.

Riberaexpress