Natació solidària a Alzira

0
317

El pròxim dissabte 15 de desembre es celebrarà a partir de les 16 hores a la Piscina Municipal d’Alzira, un esdeveniment solidari, a benefici de la Fundació AHUCE, organitzat pel Club de Natació Trencaones que compta amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alzira

Participar és senzill, has d’inscriure’t en el següent enllaç i gaudir de l’esdeveniment, ja siga en l’aigua o des de la graderia amb la inscripció denominada “Fila 0”.

 

Els participants nadaran en estil de crol i podran fer-ho classificats per torns:

-Torn 1: de 16-17 hores (Menors d’edat)

-Torn 2: de 17-18 hores (Este torn ja està complet, no es poden inscriure més participants)

– Torn 3: de 18-19 hores

 

Fundació AHUCE

La Fundació AHUCE naix de la iniciativa de l’Associació Nacional Ossos de Cristall OI Espanya a fi de donar cabuda de forma intensa i dedicada a projectes d’investigació i cooperació internacional en l’àmbit de l’osteogènesi imperfecta, promoure la investigació sanitària i millorar l’adaptació i integració social de les persones que patixen esta malaltia catalogada com a “rara”.