Carlet ja compta amb el cartell de la Trobada

0
719

Carlet presenta el cartell de la pròxima Trobada de centres d’ensenyament en valencià de la Ribera

Carlet ja compta amb la imatge que identificarà la XXXIV edició de la Trobada de centres d’ensenyament en valencià de la Ribera que tindrà lloc a Carlet el 6 d’abril de 2019.

Ahir va ser presentat el cartell que ha elaborat el pintor carletí Salvador Conca en un acte que va reunir el mateix autor i la comissió organitzadora de la trobada, a més de representants d’associacions i de l’àmbit educatiu. L’autor ha dissenyat una imatge que té com a trets identificatius de Carlet, l’ermita de Sant Bernat, les lletres de l’Estació modernista, el cim de Matamon i l’agricultura carletina identificada pel caqui i la taronja. Una palmera que anima a la lectura i el diccionari de Ferrer Pastor, en homenatge al lexicògraf en el centenari del seu naixement, completen esta imatge que identifica la Trobada carletina.

Salvador Conca a hores d’ara compagina la seua faceta artística amb la docència. La seua trajectòria artística s’inicià als anys 80, i ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives d’àmbit nacional. És mereixedor de diversos premis i mencions tant per les seues pintures com per la seua faceta de dissenyador i, en concret, per la creació de cartells.