El nou president de la federació Salvador Gomar obri les conferències del Cotif

0
383
Salvador Gomar

El nou president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, serà el protagonista de la primera cita del setè cicle de conferències que organitza el COTIF, el campionat de futbol internacional que tots els estius s’organitza a l’Alcúdia.

La data triada és el divendres 14 de desembre a partir de les 19:30 hores i tindrà lloc en la Casa de la Cultura, iniciant així un serial de conferències en el qual es reflexiona sobre l’estat del deporte rei en l’actualitat i pel qual han passat entrenadors com Unai Emery o Voro, àrbitres com Martínez Munuera o Mateo Lahoz o representants com Velasco Carballo o Luis Rubiales.

La temàtica de la conferència de Gomar serà “L’actualitat i el futur del futbol valencià” segons la perspectiva d’un nou president federatiu que ha aconseguit nivells de suport molt alt entre els clubs de l’autonomia. Després de la finalització de l’acte se sortejarà entre tots els assistents una pilota de la final del COTIF del present any, a més d’una samarreta de futbol i un xandall de torneig. L’acte està organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Futbolistes Espanyols, la AFE.