Agustin Ferrer agafa el testic d’Antonio Llácer al front del deganat d’Alzira

0
829
Antonio Llácer ha cedit hui el testic a Agustin Ferrer
Antonio Llácer i la junta feliciten al nou degà Agustin Ferrer
Un moment de la votació en la seu del Col.legi d’Advocats

El lletrat alzireny Agustin Ferrer és el nou degà del Col.legi d’Advocats d’Alzira al superar a l’altra candidata, Eva Tudela d’Alberic per 134,5 vots front a 62,5.

En l’escrutini han participat 200 dels 386 advocats d’este il.lustre col.legi que ha estat presidit per Antonio Llácer durant els últims 27 anys.

Llàcer considera que el resultat de la votació «reflexa el reconeiximent de l’equip que m’ha acompanyat durant tants anys».

Assegura que el càrrec que hui abandona li ha donat «moltes satisfaccions perquè els advocats del col.legi m’ho han ficat molt fàcil». Encara que reconeix que li ha quedat «l’espineta» del Jutjat del Penal que la conselleria de Justícia va traslladar a València i el projecte mai realitzat del Palau de Justícia d’Alzira.

Eixe Palau, amb una seu pròpia per al Col.legi d’Advocats, ara en instal.lacions prestades per l’Ajuntament, és un dels principals reptes del nou degà, fins ara secretari de la junta.

En declaracions a Riberaexpress, Ferrer ha explicat la seua aposta per «potenciar el torn d’ofici, millorant els seus honoraris actuals negociant amb la conselleria». A més de mostrar les seues «ganes de seguir fent col.legi, que és el que m’agrada».

Tudel ha felicitat efusivament a Ferrer i tots dos i la resta d’advocats a Llácer, en el seu adeu al capdavant del prestigiòs Col.legi d’Advocats d’Alzira.