Carlet i Escola Valenciana certifiquen la celebració de la pròxima Trobada de la Ribera

0
503

La XXXIV edició de la Trobada de centres d’ensenyament en valencià a Carlet va prenen forma. Este  matí s’ha signat el conveni entre Escola Valenciana i l’Ajuntament de Carlet per a celebrar la jornada a Carlet el pròxim  7 d’abril del 2019.

L’alcaldessa Maria Josep Ortega ha signat junt al president de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera, Joan Cortés, el document que certifica la intenció d’ambdós entitats de dur a terme les activitats culturals i socials relacionades amb este esdeveniment que reunirà a Carlet milers de persones de tota la comarca.

 

Ambdós entitats han manifestat este compromís just el dia que es commemora el 35 aniversari de la Llei d’ús i ensenyament del valencià, que preveure l’establiment de criteris d’ús lingüístic en l’Administració, l’ensenyament i els mitjans de comunicació