El VACIF enceta amb una exposició el seu 25 aniversari

0
622

Del 27 de novembre al 5 de desembre, podreu veure en la Casa de la Cultura, una exposició amb motiu del 25 ANIVERSARI DE LA CREACIÓ del V.A.C.I.F., Voluntariat d’Alzira Contra Incendis Forestals.

Durant estos 25 anys hem estat en nombrosos incendis forestals, amb l’únic fi de protegir i preservar les nostres muntanyes. És pel que ens enorgullix el poder invitar-vos i fer-vos participe de la història del V.A.C.I.F.

Dins de les actes previstos, l’exposicio s’inagurará el dia 27 a les 19,30, el dia 30 Contacontes en la biblioteca, eixe mateix dia Sopar a les 21 hores en la Gallera, aon están invitats tots aquells membres antics i actuals del VACIF. El dia 4 desembre en la Casa de la Cultura a les 19,30, celebrarem una xarrada amb el titul “La evolució dels incendis forestals” en la que comptarem amb Ferran Dalmau, Enginyer forestal i gran coneixedor del tema.

En estos dies també anem a firmar la renovació del Conveni de colaboració amb el l’Ajuntament d’Alzira.

Comissió 25é Aniversari