Kingfisher aclarix hui que el seu objectiu és vendre Brico Depôt i «no tancar les tendes»

0
1001

 

El grup britànic Kingfisher està explorant diferents vies en referència al seu pla per a eixir del mercat espanyol i portuguès. El nostre objectiu és vendre el negoci de Brico Depôt com una companyia en ple funcionament i no el tancament de les tendes», ha assegurat en un comunicat amb el suport de l’adreça de Brico Depôt Iberia.

La multinacional anglesa ha precisat que durant aquest procés la seua intenció és que les tendes continuen «operant amb normalitat i per tant obertes», oferint el mateix servei als seus clients com han fet des de la seua arribada a la Península Ibèrica en 2003.

*Kingfisher va anunciar ahir la seua intenció d’abandonar la Península Ibèrica per a concentrar-se en aquells països on compta amb una quota de mercat significativa.

«Estem compromesos amb el nostre pla de crear un negoci fort a llarg termini», va explicar la consellera delegada del grup britànic, *Véronique *Laury, afegint que «la decisió d’eixir de Rússia, Espanya i Portugal forma part d’aquest compromís».

El grup britànic Kingfisher va explicar ahir al comitè intercentros, mitjançant videoconferència, que els seus plans a partir d’ara passen per obrir un procés de venda, per la qual cosa mantindrà l’activitat en les tendes fins a trobar un possible comprador.

En aqueix sentit, es va comunicar als sindicats que «no hi haurà una afectació a la plantilla» a curt termini. Un portaveu de la seu central de Brico Depôt a Barcelona va afegir que «tot està en una fase molt inicial» i va confirmar la intenció que les tendes seguisquen obertes «de moment».