Es desunfla el “tren convectiu” que ha inundat alguns pobles de la Ribera

0
1745
Carrer del barri Les Basses inundat esta matinada

El meteoròleg Jovi Esteve ha assegurat, fa un minuts en Alzira Ràdio que “la inestabilitat” comença a remetre, en “desunflar-se el tren convectiu que ha afectat a alguns municipis riberencs, sobre tot a Alzira i Algemesí on ha inundat els barris més baixos.

Segons Esteve una línia de trons ha avançat esta matinada des de la Safor, entrant per La Barraca i “s’ha quedat en equilibri, acumulant aigua per on passava”, entre la 1 i les 3 d’esta matinada que són les hores en les que s’ha concentrat la pluja. Les precipitacions “han sigut molt irregulars”, fins i tot a la mateixa ciutat d’Alzira.

Afortunadament les previsions són positives perquè la gtempesta “està baixant d’intensitat” este matí, fins el punt que a la vesprada “podrem donar per finalitzat este episodi de pluges”.